//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Tuesday, 4 December 2012 | 11:52 | 1 panda
hai assalamualaikum my sweet silence readers :)

ok today nak review satu produk besttt. oke korang nak slim tak? tapi korang malas nak exercise? malas nak over diet? haa. maybe this review boleh bantu korang kot. hee.

tadaaaa!



Losyen Pati Mustajab super hot.

ok kalau nak tengok packaging full dia, sila google sendiri ea. huhu. so how this cream look. nampak tak colour merah tuu? serious cakap, first time pakai. memang rasa hangat la kan. memang best sangat . tapi ingat, jangan la plak pakai banyak banyak. karang kena rendam dalam sinki, taktau. hewhew.

so, bawah ny echa tunjukkan hasil echa pakai krim ni dalam lebih kurang 2 bulan.



tanpa exercise, tanpa control diet, echa senang senang je loss 1 inch. wahhhh suke sangat.

so , cara echa pakai mende alah ni senang je.

pakai tiap2 malam before tidur, and setiap pagi lepas mandi. means 2 kali sehari lah. takpayah pakai banyak sangat, pakai dalam kuantiti macam echa letak gmbar kat atas tu je oke.

eh btw jangan pakai kat muka plak, haha. pakai kat kawasan yang kite nak slim tu lah . sambil pakai tu, boleh la berdoa banyak2 supaya berkesan mustajabnya. hee.

makan lak jangan sampai kenyang sangat. just makan lepas rasa lapar hilang. then save sikit untuk minum air. tu je.

suka echa ingatkan, keberkesanan nyaa berbeza bagi setiap orang. apa yang echa cakap based on the true story ok. haha lol. so , dont expect too much ea? huhu

ok sekian sahaja. maafkan atas bahasa rojakku. assalamualaikum :)




Older Post | Newer Post