//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 19 November 2011 | 01:39 | 1 panda
hye girls , today echa na share dengan korang produk yang echa memang dah lama guna , khas untuk oily skin jea tao !

http://3.bp.blogspot.com/_KsDWDMbz6PI/TC91oLhtPkI/AAAAAAAABQY/AEO3-yh0xMM/s1600/040720103693.jpg 
 #google jea :)

yang best nya pasal mende alah nie kenn , make up kita takan hilang sebab dia just serap minyak jea . yayy ! so , kite punye muka takan nampak bling bling a.k.a berkilat dah. huhu . menyakitkan hati bila muka kite nampak oily jea . nanti senang laa pimple na bertenggek kat muka kita kan . grr .

echa dah pernah guna due due jenis , sama jea keberkesanan dia . tapi mula mula tu agak excited nak beli yang kaler pink tu punyaa , last last tengok rupa2 nya paper dia kaler peach ! grr . saba jea laa . T__T and echa tak berapa suke sangat bau yang pink nie . ta minat laa bau grape dia . =__=

bagi echa produk nie agak mahal , lebih kurang rm 10 kot . dah lupaa , huhu . da lah 50 sheet jakk . so kalau bawak sekolah , echa bawak 2 helai jea . sebab nanti ramai orang mintak . haha . kedekut kann ? ala biarlahh , bangkrap laa kalau tiap tiap hari orang minta kenn ? :3


Older Post | Newer Post