//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 3 December 2011 | 23:31 | 0 panda
http://image.made-in-china.com/2f0j00JMctowrllGqO/Professional-Eye-Shadow-Pressed-Powder-Foundation-Palette-YL5044-.jpg

hye girls :) sorry lama tak update , agak ke-malas-an erk -___-

so today echa nak share dengan korang macam mana nak pekat kan colour eyeshadow dengan mudah ! sometimes kita ter-beli eyeshadow yang tak berkualiti kann , so nak buang rasa macam membazer . nak pakai lak tak nampak pon colour dia . aigooo ~

so , step yang paling senang , korang amek lighter , then panaskan dekat eyeshadow tuu beberapa saat . sampai bau hangus tu kuar pon takpe . then , cuba korang apply eyeshadow tuu . jeng jeng jeng , colour dia jadi smooth , and shantek kenn ? hee . good luck :>


Older Post | Newer Post