//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 3 March 2013 | 08:56 | 0 panda
hi assalamualaikum :) oh my... lama gilaaaaa kan echa tak buat review? i'm so sorry. echa busy gilaaaa since kerja. da lah kerja ikut shift, lagi lah penat tak terkata. tapi dah berhenti dah, heee. so , sekarang ni kembali jadi penganggur terhormat. hee. so insyaAllah, echa nak aktifkan balik blog echa yang dah lama terbengkalai ni. ada banyak tips and review nak share tauu! so tunggu eh. huhu.



so kali ni nak review produk sabun beras. mesti korang familiar kan dengan sabun ni? sangat murah, Rm 5 jea. mula mula memang takut nak guna. pakai sikit je kat dagu, takut ada alah ke apa kan. then takde rasa alah apa pun dan dapat respon positif dari kulit echa ni , so guna jelaaaa. tak guna dah pencuci muka yang echa pakai sebelum nii, terus tukar pakai sabun beras ni . hee. so , my revieww~~

- bau wangi! i love it.
- muka rasa lembut jea lepas cuci.
- rasa lebih cerah lepas 3,4 kali pakai.
- yang ni paling best, jerawat kat pipi and dahi mengecut! sukaaaa sangat. takde lah muka terus licin kan, tapi boleh rasa la beza dia lepas pakai.

nak jimat, sila lah potong bahagi 4 yea.

so from now on, insyaAllah echa akan pakai jea sabun beras ni. da lah murah, berbaloi pulaaa . ;)

so this is my latest pitcha. act nak upload gmbar lelama nak tnjuk prbezaan. tapi bila tengok tengok, takde beza mana pun, sebab kamera echa ni sayang ngat kat echa, walaupun tak edit ke apa, memang jerawat kat pipi tuu, kamera tuu dah siap siap tolong coverkan. haha. so , echa just upload gmbar latest je laa eh . ^^

* tolong jangan terpedayaa dengan gambar ini, lightning dia jea buat echa nampak putih. haha. padahal biasa biasa jeaaa. tapi seriously no edit . Alhamdullilah i love my skin now walaupun takde laaa betul betul flawless.

where to buy? echa beli kat kiosk tecik dekat nan megamall tuu. ada banyak jual online. pandai pandai cari ea :)



Older Post | Newer Post