//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 18 April 2014 | 01:44 | 0 panda
hai assalamualaikum :) entry ni yang first untuk tahun 2014 ni kan? hahahaha lamaaa sangat tak update belog. sorry T_T so kali ni nak merajinkan balik update belog. so many things nak share dengan you guys! okay kali ni nak share tutorial by me. hehe. tutorial ni sebenarnya untuk beginner yang baru teringin nak pakai eyeliner. hope it will helps :)

mula mula sekali pakai pensel eyeliner dulu. sebab pakai pensel senang nak lukis kan berbanding liquid eyeliner.

lepas tu, dah macam ada guideline kan kat mata tu. haha. so guna  liquid eyeliner then ikut je balik yang korang lukis pakai pensel tadi. kalau comot, lapkan yang comot tu dengan cotton bud cepat cepat sebelum dia kering.

okay lepas tu boleh laa tambah ekor sikit kat hujung mata korang tu. boleh bagi effect mata besar sikit.

last but not least, kat waterline tu guna pensel eyeliner pulak. apply sampai dia pekat.

yayy dah siap! simple je kan? tak sampai 5 min punn



yay dah boleh keluar jejalan dah!

*sorry quality gambar kurang. malas nak edit lighting.



Older Post | Newer Post