//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 21 December 2011 | 06:18 | 3 panda
hai readers . okay sekarang nie echa nak wat review produk pasal Aiken againn ! hee . korang mesti dah baca kan review produk echa pasal krim aiken tu ? alaa kalau belom agy picit sini :p

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT-PbyH8y-g7697a-5C3FnoxeGyN80HkzugsiFbKgcmpI060IcN1Hu0eRMmfw 


 okay sebenarnya sekarang nie echa pakai pencuci muka safi perfect ten yang kawalan minyak tu punya . so far so good , muka tadaak laa berminyak mane pon kann . then hari tuu my mom pesan belikan adek pencuci and krim jerawat sebab dia dah naik jerawat . hahahahaha . <--okay gelak jahad :D

then echa ponnnn prefer aiken . sebab barang aiken murah and best sangat okay . so lepas nie jangan set in mind if barang murah tak berkualiti okay :P


then masa dalam bilik air , macam tetibe nak menggedikkan diri pakai pencuci muka adek . hikk . mengada kann ? then guna pnya guna . wah best ! huhu . my pimple makin kecutt . hik shukaaaaa >_<  sekarang nie echa dah tak guna pencuci muka perfect ten tuu -___- 

harga ? hmm lebih kurang rm 10 jea . huhu . boleh beli kat guardian ea :3


Older Post | Newer Post