//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 11 November 2011 | 05:34 | 0 panda
Assalamualaikum readers :)

sekarang nie echa nak share dengan korang produk yang best untuk lips korang ! huhu . echa memang dah lama jadik pelanggan setia produk nie . hee . :)

tak semua girls suke pakai lipstick right ? termasuk echa . memang tak sukaaa sebab colour lipstick tuu buat lips kite macam tak natural . huhu . so , untuk girls/ladies yang memang suke natural-look , harus cuba lip ice nie !
http://www.kinkybluefairy.net/wp-content/uploads/2007/12/021207_lipice5.jpg

#google jea . :P

memang best bila pakai sebab mule mula macam tadek pape kan , then after few second , lips kite bertukar jadik kaler pink mengikut kaler darah kite ! wee ~ ! its like magical ~ #cewahhh

tak lengkap tanpa lip ice ny ~ ~ ~


harga ea ?
tak engat . hee . sebab dah lama pakai and sampai sekarang tak habes habes ponn lagi . tapi memang affordable la price dea . 
boleh didapati di watson/ guardian / dll :)

is using lip ice sheer colour :)


Older Post | Newer Post