//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 22 September 2012 | 02:43 | 1 panda
hai assalamualaikum readers :) so sorry echa dah lama sangat tak update blog. echa baru je habis trial. so, sangat busy la kan. lepas ni nak mengadap spm plak , lagi lah busy tak terkata. tapi terharu sangat walaupon echa dah lama tak update, entry sehari 30+ views. thanks guys. lepas spm ni insyaAllah echa akan aktif berblogging balik~ wait me ok!

ok tadi cakap pasal intro kan, ok sekarang lets go straight to the point. actually echa nak review something kat korang. ni barang baik punya okaaay . tadaaa !

#source: google

actually echa lupa nak amek gambar lip tint echa punya sendiri. so amek yang google je. hahaha.

actually lip tint ni sangat feymes sekarang ni ok , kat sesiapa yang nak feeling2 korea tu , sangat la disuggestkan beli lip tint . sebab colour dia awesome sangat bila apply kat bibir kan. cara nak apply dia macam nii


senang je kan? hee oke now this is my review :

echa terus jatuh hati nan lip tint lepas first time guna. colour merah kemerahan macam tu. wah sangat suka!

senang sangat nak apply. dab dab dab je kat bibir, ratakan. done!

liptint ni size dia kecil je, so easy nak bawak g mana mana. huhu :)

colour dia yang soft ni sesuai untuk kita pakai g mana mana. echa kadang kadang gedik2 gak pakai kat sekolah :p haha alaa bukan orang perasan sangat pon, sebab nampak cam natural je kan. hee

hurm tapi lip tint ni cepat wat bibir kering. so cara nak solve kan, senang je. pakai laa vaseline! apa guna vaseline kan. dulu echa pakai lip tint dengan lip balm pon macam tak sesuai sangat , lagi sesuai pakai vaseline kot.  senang je, mula mula pakai vaseline dulu , baru pakai lip tint balik. nak tahan lama, pakai balik vaseline, pastu pakai lip tint sekali lagi. :)

so thats all bout my review. haaa gambar kat bawah ni echa tengah pakai time nak gie tusyen. huhu :)




 


kali ni echa tak edit pon ok, so tu memang colour yang sebenar laa time echa tga pakai liptint tu. time ni echa da lah baru balik sekolah, lepas tu kena pergi tusyen lak. muka pon nampak pucat je kan. tak kan ahh na pakai make up tebal tebal lak nak g tusyen semata mata tak nak nampak pucat. so echa decide, pakai bedak and lip tint jea. simple tapi nampak laa fresh sikit kan kan. hahaha

okey kalau you all berminat nak beli, echa beli kat online shoppe ni


harga dia kalau tak silap echa rm 15 , tapi time raya hari tuu rm 10 jea. echa suke sangat shoppe ni sebab banyak barang barang dia macam comel jea. nanti echa nak beli  tony moly tomatox, pore cleanser massage, and macam macam lagi lah! tapi tunggu berduit dulu lah. heee:) hurmm lepas ni insyaAllah kalau ada masa echa review Sophie Magic pink okay. tunggu tau.


ok sampai sini je review echa , btw esok echa nak deactive facebook echa balik. nak fokus pelajaran plak kan. doa kan echa tau tau . ok baiii Assalamualaikum ^_^






Older Post | Newer Post