//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 21 April 2014 | 09:10 | 2 panda
hai assalamualaikum :) dah lama tak buat review kan. aishhhh kalau duit jatuh dari langit memang dah lama echa beli produk hari hari lepas tu buat review kat blog ni. haha. kalaulahh kan. so, ni review barang baik punyaaaa. cleansing pad beli kat Daiso. tempat korang ada Daiso tak? Daiso tu ialah kedai barangan jepun yang semuanya harga rm 5! wah excited takkkkkkk. da lah barang barang dia semua comel comel. betul tak tipu.

and good news kat orang kuantan, dengar cerita Daiso dah ada dekat east coast mall! eh i mean kapitalmalls. haish dah terbiasa guna ecm. im so excited. tak sabaaa nak pegi borong barang kat situ.

okok kita back to the topic. emmm cleansing pad ni kan, echa beli dekat daiso melaka. eh btw cleansing pad ni bukan pad yang ehem ehem tu plak tauu, hahaha ni cleansing pad untuk cuci muka. cara dia senang je, letak sikit pencuci muka dekat atas cleansing muka tu. then urut2 lah muka korang dengan cleansing pad ni. dont worry, nampak je macam keras, sebenarnya lembut. Dalam hati ada taman. eh apakah sabik ekeke











hasilnya?

rasa muka lebih bersih daripada cuci dengan tangan. nak nak lagi kalau korang suka pakai makeup. contohnya , foundation yang korang pakai tu biasanya akan clog pore. nak nak lagi yang jarang pakai makeup remover .lagilah segala bapak jin kotoron ada kat muka korang tu. haaa rasa ew ew tak? haha then you should buy it! its really worth!

and, echa perasan, since echa pakai cleansing pad ni. dah kurang dah jerawat degil muncul kat muka tu. jerawat jerawat ni semua muncul bila korang punya pori muka tersumbat. since korang pakai mende alah pink ni, korang punya pori tak kan tersumbat dah. jerawat di muka kini tiada lagi. haaa

bagi tempat tempat yang takde daiso tu, echa sangat bersimpati dengan korang. ekekekek mentang mentang daiso dah ada kat sini hewhew. dont worry, cleansing pad ni banyak jugak dijual online sebagai beauty tool. google lah :)

kbaii


Older Post | Newer Post