//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 9 November 2011 | 05:07 | 0 panda
hai readers :) hari nie echa nak share tips yang best untuk ladies yang bertudung :) check it out yawww . huhu .

korang mesti pernah dengar kan tudung syria ? kan ? kan ? tudung syria nie memang selalu orang guna untuk pakai pashmina , shawl , or pakai macam tu jea . echa memang suke sangat pakai tudung syria sebab

- material dia lembut dan selesa
- senang na bentukkan mengikut bentuk muka
- sangat simple and kemas
- murah .. anak tudung dia echa beli harga rm 5 jea ..

tapi mesti ramai yang tak suka sebab anak tudung nie melekat dekat dahi kan ? i mean , muka macam nampak bulat sangat . so macam tak omey laa kan . 

so , cara nak elakkan anak tudung nie daripada menampakkan ke-bulat-an muka kita , kita tetas sikit anak tudung nie bagi nampak muncung .


[Picture0677.jpg]
source : google :)

then , bila dah tetas , jadi laa macam nie . tadaaaa ! 



i'm wearing anak tudung syria + shawl + scarf rambut :)

ta nampak bulat ponn kann ? shuke shuke >__< 

hope tips nie berguna untuk korang ! huhu .


Older Post | Newer Post