//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Tuesday, 22 November 2011 | 00:21 | 7 panda
hye girls :) today echa nak share dengan korang something yang macam best ! actually hari tuu time echa maen blogwalking , terjumpa tips nie . then echa try . and echa rasa macam berkesan jugak laa tips nie . huhu . ^__^

sebenarnye kan , vaseline nie best sangat tao ! sebab boleh jadikan pelembab bibir , and boleh lentikkan bulu mata ! wee ~ hari tu kan eyeshadow hitam echa terjatuh tau , habis pecah eyeshadow tuu . then echa dapat idea nak campurkan eyeshadow tu dengan vaseline , then jadi laa eyeliner ! yayyy ~


cara nak guna ..
ambil berus mascara yang korang dah tak guna , basuh bersih bersih tauu , then keringkan .
pastu beruskan bulu mata korang tuu dengan vaseline nie sebelum tidur . make sure betul betul sebelum tido tau ! sebab echa akan rasa pedih sikit dekat mata if pakai time tengah berjage lagi . -___-
yang penting korang kene rajin tao . then . hasilnya jadi la macam pitcha kat bawah nie .huhu . ^__^



bangun bangun jea tidur pagi tadi terus amek gambar nie . time nie memang tak pakai mascara , pelentik bulu mata or whatsoever key , tapi contact lens echa ngaku pakai . hoho >_<

actually bulu mata echa memang lentik da ponn sebab masa baby dulu mak echa gunting siket bulu mata echa untuk jadi lentik . thanksss mommy ! mmuahh :-*

err korang jangan menggatal pulak gunting bulu mata , karang tak tumbuh tumbuh jangan saman echa pulak ye , tips gunting bulu mata nie just untuk baby jea , if korang rasa masih baby , gunting laa . haha .


Older Post | Newer Post