//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 5 December 2011 | 07:12 | 3 panda
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317807_251902611532202_100001373956161_649584_871053971_n.jpg 

Hai girls :) today echa na buat review product eyeshadow . echa terbuka hati na beli sebab terjumpa review blog from sys Dayah nie . alang alang harga promosi , and selamat laa duet poket tengah masyuk sikit , so echa pon TERbeli laaa . haha 
.

Mula mula macam teragak2 jugak kan na beli , sebab harga include postage Rm 27 . bagi echa agak mahal kodd . yela pakai duet sendiri . jangan harap la echa berani minta duit kat mak pasal mende alah nie . -____-  usaha tangga kejayaan ouh :D


Then lepas barang sampai , macam dup dap dip dup time na bukak bungkusan tu  la kenn sebab risau if ade colour eyeshadow yang pecah ke hape . then guess what , echa macam tergamam jap tengok colour dia . eceeceh . sangat shantekk ouh ! ta rasa menyesal pon beli . wee :3


Colour dia shimmer , so Nampak shining sikit la muka kite kan . ala berseri  gitu . haha . then ade bau wangi . i love it ! and senang na apply , tak payah nak pakai cream pa pe kea before na pakai eyeshadow nie .

satu lagi yang best , echa ade pergi kenduri pakai eyeshadow nie . name pon kenduri , mesti la panas and suasana crowded kenn . :| tapi yang best nya , bila echa balik rumah and tengok dekat cermin , colour dia tak caer langsung . so muka kite ta nampak comot laa . shuke2 :)


So dua hari dua malam laa echa try testing maen colour colour kat mata nie .hihi . so far tadek la pandai sangat , setakat pakai cincai cincau tuu echa reti laa  . hehe . still lagi in process blajar dengan cikgu youtube  laaa ^____^

if nak beli , picit cnie .

 sorry guys , echa tak balas shoutbox . line lembab sangatt :'(


Older Post | Newer Post