//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 18 November 2011 | 06:56 | 0 panda
hye pretayyy sekalian :)

okay today echa na share something yang macam best untuk korang ! haha ^__^ korang suka make up ta ? pernah ta korang rasa macam teringin nak melawa like others girl tapi rasa mcam membazer jea nak beli barang makeup bagaiii , pernah tak ?

okay before korang pening kepala dengan soklan echa darjah satu nie , echa na show kat korang ...




nampak ta perbezaan gambar pertame and kedua ? kalau korang cakap TAKK memang nak kena lepuk la kenn , hee . actually gambar kedua sama jea dengan gambar pertama tao ! yang bezanyaaa , echa edit ! wee ~

canie la rupe echa if pakai lipstick , blusher , fake eye lashes , and macam macam lagi laa . #tak engat ! hehe . 

yang best nya , tak payah nak bayar ke ape , just sign up jea as member , and korang boleh start edit ! dun worry be happy , sangat easy cara nak edit nie . heee . 

okay ape tunggu lagi , jom serbu snie ramai ramai ! :)


Older Post | Newer Post