//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 30 November 2011 | 01:43 | 2 panda
hye girls . korang pernah tak beli online ? best ke ? or rasa mcam membazir jak ? hee . actually terpulang pada opinion masing masing . but for me la kennnn , beli on9 nie best sebab korang tak perlu berdiri or berjalan lama lama untuk survey satu barang , korang just perlu click album katalog tuu depan lappy/pc . then kalau berminat just order ! hee . senang kenn ?

tapi echa paling lemah dengan harga postage . :3 kalau nak beli barang , mesti tengok harga postage dulu . WAJIBUNN ! and if postage barang tu free , silalah menari sambil bertepuk tangan ye . xD

okay so echa nak share dengan korang barang yang echa pernah beli online .

contact lense . echa beli kat snie laa .


before echa jumpa page nie kan , nak dekat seminggu echa online nak cari lens sebab contact lens echa expired . ade yang berkenan , tapi harga mahal . yang harga murah lak , tadek stok . ade pulak yang tadek power yang sesuai untuk mata echa . na nanges rase wuuuu :( 

then ntah macam mana echa terjumpa page nie . and guess what ? harga dia murah sangat ! bayangkan lah , rm 80 untuk 4pairs lense + free 1 pairs lense and free postage ! yipiee :D 

memang menari tepuk tangan laa sebab lens yang echa berkenan , power dia still available ! so , echa beli 3 pairs , and cousin echa beli 2 pairs , yang bestnya boleh pilih mana2 colour yang kite suke dengan power yang lain2 , pastu tak payah tunggu lama2 , 3 hari jak lens dah sampai . huhu ^__^ 

so if siape2 berminat , boleh order cnie .
  

next , mask muka 



 
 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261335_210060192372803_150376158341207_643166_1137606_n.jpg


nie mask muka . echa beli aloe vera , strawberry and lavender . harga murah gilak okay , rm 2.50/per 
mana nak cari mask muka macam nie ? hee . pandai pandai survey la ea . nak tau ape yang best ? 

beli 20 keping free 5 mask + free postage ! total rm 50 . and echa dapat 3 lagi mask free . wee . best best . wait for my review okay :)

so if siape2 yang berminat boleh pergi cnie 
  

last but not least , 




Rara fesyen 
page nie best sebab , ade jual dress , contact lens , and accecories . aksesori dia murah and shomellll sangat okay ! harga postage dia echa tak tahu , sebab bila echa order , echa amek terus kat kedai dia , sebab kedai nie kat kuantan . hehe . yang nie barang yang echa pernah beli :


http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/385161_229144703816935_100001642219489_665333_2078780488_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314967_212282222169850_100001642219489_607506_999513141_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/217023_156331924431547_100001642219489_363642_1709258_n.jpg
ade lagi sebenarnya , echa ade beli necklace and ring owl yang cute tangat , tapi tak jumpa lak pitcha dia . sorry tao . :|

so if korang berminat , click this link okay :)
  

thanks for reading and happy shopping , ladies ! hihi :3






Older Post | Newer Post