//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 28 November 2012 | 10:07 | 0 panda
hai Assalamualaikum :) finally dah 9 subjek berakhir. 1 subjek lagi , geografi next week. hehe nanti lah hari sabtu baru buka buku. huhu ^_^

haaa dah lama echa tak buat review kan? okay sekarang echa nak introduce product famous from korea, Tony Moly :) okay kali ni pasal mask. macam ni packing dia .



actually kecil je, besar tapak tangan je . boleh la pakai sekali. kalau jimat jimat, boleh pakai untuk dua kali. huhu. so ni, tekstur dia ..


dia cam lutsinar je. huhu . bau dia tak bau sangat pon, nice je bila letak kat muka. then bila letak kart muka , rasa nyaman je.  tade rasa rimas ke apa. lepas tu apa lagi, tidor lah.

lepas bangun, terus cuci muka mandi tu semua . then tengok muka. wah , rasa muka macam glowing sket. kulit muka pon rasa macam lembab je.
jerawat pon kecut sket. yayy.
for sure rasa muka berseri seri sket lepas pakai mask ni. hee .ssukanyaaa. ok . so this is the different before and after :)


can you see the difference? memang muka sebelum dan selepas ni tak pakai apa apa langsung. muka echa yang before tu nampak kusam kan? then tengoklahh after cane. hewhew.. nampak lagi cerah kan. hee . suka sukaaa :)


ok so till then. tu jela review echa . berminat? harga dia murah jela . dalam rm 5 je satu paket . bole pakai seminggu sekali or dua minggu sekali. nak tau beli kat mana? pm echaaa :)

eh btw echa punya blog dah boleh comment pakai facebook. yeah. rajin rajinkan lah komen. nak share ke , nak tanya ke, insyaAllah echa bukan sombong. ^__^




Older Post | Newer Post