//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 14 December 2011 | 10:06 | 1 panda
assalamualaikum readers . sorry sangat dah lama tak update pasal tips and review nie . hee . btw semalam tiba tiba rasa macam nak share dengan korang mascara yang echa pakai .dah lama gila pakai mende alah nie dekat 2 tahun dah . dah laa murah hee lagi lah aku sukoo . 

harga tak ingat , tapi dalam rm 15 camtu laa . dont worry setiap tahun biasanya ade sale dekat watson beli 1 free 1 , so time nie laa kite borong banyak banyak ea . and satu lagi time jomheboh , barang silkygirl seriously murah weyyy . hahaha . okay continue balik .


 http://www.silkycosmetics.com/new1/images/mascara-1.gif



dia ade 4 colour , black , coklat , purple and biru . so mana satu yang jadi idaman kalbu korang ?

echa pernah beli kaler hitam and coklat . kaler hitam yang macam echa pakai kat bawah nie . 





kaler coklat pon best jugak sebab nampak natural . echa selalu pakai time nak pergi sekolah . hahahahha kantoii >_< tapi dulu jak zaman muda mudi . sekarang dah jadi senior malas dah nak pakai omey2 , pakai spec mata jea sudah . hee .


yang best lagi pasal mascara nie , bagi echa bulu mata memang nampak sangat lentik , and berus dia lembut . pastu waterproof lak kan . kena pakai vaseline or baby-oil or makeup remover dulu untuk bersihkan makeup nie tahuu . so far echa puas hati dengan produk nie . even murah tapi best . so tak terpikir lagi nak tukar mascara lain . hee .


Older Post | Newer Post