//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 16 December 2011 | 05:22 | 0 panda
Assalamualaikum readers . semalam echa tengok statistic , 102 view for yesterday only ! wah tak sangka jugekk sebab tak banyak yang komen and tinggal jejak kat shoutbox . elehh rupa-rupanyaa korang lebih bahagia jadi silent reader ek ? hmm okay laaaa takpe lah , silent pon silent laaaaa asalkan tips yang echa nak share dengan korang nie berguna okay ? ^___^

of course laa korang semua dah tahu kan yang cukur kening tu haram . Nabi Muhammad laknatkan perempuan yang cukur kening tahuu .

so sekarang nie echa just nak share dengan korang cara nak hidekan kening ! hee . alaa tak payah cukur laa . just nak bagi kening kita nampak kemas . lagipon nie bukan bersifat kekal kan , lepas basuh mukaa akan jadi kening kita yang asal balik laa . hee .


nak lagi tutorial ? haaa pergi dekat blog akak zoey zau yah nie k ^_^


tutorial kening terbentuk dengan cara mudah tanpa dicukur. 

 Tutorial kening cantik terbentuk tapi tak cukur

good luck k :)

 



Older Post | Newer Post