//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 16 November 2011 | 03:40 | 0 panda
hye ladies ^__^ , okay sape suke pakai makeup angkat tangan ! hee , for certain lady , best kan pakai make up sebab kite akan lebih yakin . tapi part yang paling ta best nye mase na remove makeup , betul ta ? nak nak lagi make up tu jenir waterproof punya . haishh .

so maybe ade yang ambil jalan mudah beli makeup remover jea . banyak brand yang best kan . tapi for teenage girls macam echa nie , tak kea rasa macam membazir jea beli make up remover , kan ? yelaa , kami budak sekolah , mana nak carik duet , wuuu ~

okay dah dah . mengada pulak kenn berdrama kat cinie . hee . so , echa ade alternatif lain untuk selesaikan masalah kita nie . jyeah . hee . hmm , nak buat ape ea ? alaa senang jea . tadaaaaa !


echa pakai minyak zaitun jea ! yang kat atas nie memang fav echa sebab bau dia wangi tao . so , what you guys need , 

- minyak zaitun
- cotton


lepas tu ape lagi , cuci la muka tuu . senang jea kan na tanggal ? so sekarang muka korang dah bebas daripada makeup . yayy !

err . alamak , tapi muka oily la pulak kenn ? hee . ape lagi , pergi la cuci muka omeyyy korang tu dengan pencuci muka . basuh bersih bersih tau ^___^

then lap kan dengan towel yang dikhaskan untuk muka jea tau ! 

done :)


Older Post | Newer Post