//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 14 November 2011 | 06:56 | 0 panda
 

semalam kan echa baru balik daripada bercuti kat pantai so muka memang habes burn la kan . so before tidur echa pakai mask nie kat muka . 
guess what ? i really love it ! 

mask nie bagi echa best sangat . kazen echa yang belikan , harga rm 9.90/guardian kalau tak silap echa .

my kazen cakap dia tak suka bau mask nie , tapi for me , its okay jakk . tade lah kuat sangat . so depend pada hidung masing masing la kenn . hihi 

satu lagi yang tak best nya pasal mask nie , dia buat mata echa pedih time mula mula na pakai , tapi kejap jea , lepas pakai echa terus tidur . arahan mask nie 10 minit jea pakai , tapi echa nak pakai sampai kering , baru tak membazer . hehe :P

satu lagi na share , before echa pakai mask nie kan , echa scrub dlu muka dengan scrub apricot tau . sebab na bagi kulit kita bebas daripada kotoran , then baru la mask tu bole meresap kat muka kite . huhu ^__^

hee ape lah mek echa nie dok potpetpotpet jea kann , haa mesti korang na tahu kan kenape mask nie best ..

- bila echa bangun jea pagi tadi , tengok kat kulit echa , smua pimple echa kecut ! yayy . yang tinggal cuma bekas jerawat jea . shuke shuke . licin jea ~

- muke burn echa da pulih :) yayy .

- muke tadek la rase lembut sangat , tapi lebih licin laa . 

nak tau lagi ? cuba sendiri okay . hihi . ape ponn  , echa bagi

4.5/5 stars for this mask . 

bravo ! huhu ^_____^




Older Post | Newer Post