//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 15 April 2013 | 19:38 | 1 panda
hi assalamualaikum :)

dah lamaaaaaaaaaaaaaa Echa tak buat review kan. biasalah krisis kewangan sikit . hihi padahal pemalas . zzzzzzzzzzz. okay kali ni nak review sunblock yang dah buat Echa fall in leppppp with this product. sekarang ni cuaca sangat panas kan? walaupon duduk rumah je, tapi bahang kepanasan still lagi terasa. so Echa pon decide lah nak pakai sunblock. dengan bantuan review product oleh cik google, yesss Echa dah tahu nak pakai sunblock brand apa. tenenenene.




so this is my reviewwww

suka sangat this product, biasanya sunblock akan rasa oily kan? tapi this one takk.  Echa tergolong dalam golongan kulit berminyak, so this product suits well with me :)

 boleh buat as base make up, so , lebih cantik lah sebelum pakai make up, kita apply dulu sunblock nii

 buat kulit jadi lebih lembutttt. seriouslyy

 bau dia tak kuat, tapi wangi dan menyenangkan. nice smell :)

 senang nak bawa ke mana mana. Echa memang suka barang size comel comel ni, so nanti kalau solat kat luar , senang nak touch up balik. hee.

 yang paling penting, SPF 50 untuk lindungi kulit kite dari pancaran UV

 ni pon penting jugakkk, murahh. hihi. harga RM 20+ tak ingat lak berapa. tapi sangat affordable lah.

so thats it. sunblock sangat penting okay untuk lindungi kulitt , nak nak lagi cuaca kat Malaysia ni yang beriklim panas dan lembab :3 sekian sahaja review dari saya. kbyeeeee :)


Older Post | Newer Post