//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Tuesday, 6 December 2011 | 13:32 | 0 panda
Assalamualaikum readers :) asyik hye girls jakk , mane la tahuu if ade laki pon ushaa blog echa kenn -__-

guess what sekarang pkul berapa ? 5:21 a.m ! haha . macam biase echa tak boleh tidur malam , and bangun siang lambat gilaa . so echa mengambil peluang untuk ganti puase . hari nie dah pass dah . hihi . jangan jelly :P so siape nak join echa ganti puase esuk ? huhu .

okay right now nak share something yang sangat best from cikgu youtube ! line sangat laju sekarang , oh yeah saya sukooo . so ape lagii , tekan youtube seacrh tutor banyak banyak ! wee ~


korang sometimes mesti bosan kann dok pakai eyeliner cara same jeak ? sometimes echa teringin jugak pakai yang laen daripada laen . sebab ape ? sebab eyeliner boleh wat muka kite jadi laen . wee ., sukesuke . tak payah botox or bedah plastik ponggg :|

so , jom tengok video nie ^____^




echa teringin nak try cara yang pertama . simple and cute !

cara kedua tak kodd sebab macam pelik jea . hihi .

cara ketiga lak kalau try pon echa tak kan pakai kaler biru tu ekk . huhu .

keempat pulak nampak shantek , so na try jugekk . hee .

yang kelima pon nakk ! hee tamak nyee ~

yang keenam . eerk konferm orang pikir echa kene tumbuk kat mata sebab rampas laki orang . HAHA


so amacam ? best kan clip video nie . all you need is only just eyeliner ! okay good luck ladies :)


Older Post | Newer Post