//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Thursday, 10 November 2011 | 06:46 | 0 panda
hey readers :) hari nie echa na share dengan korang produk yang fulamaakkkk memang best gempak kaboom siot !

hmm , korang selalu tak pakai foundation ? biasanya kite pakai foundation before pakai bedak kannn . sebab lepas pakai baru senang siket nak apply bedak kat muka kite nie . so , echa nak introduce alas muka mustika ratu yang memang best gilaa pakai ! cewahh , introduce terus . actually echa ponnn baru pakai lagii produk nie . huhu . ^______^



produk nie best sebab :

- harga murahhhhh !! rm 6 jeaaa okay !
- senang and best gilaa nak apply kat muka
- senadakan tone kaler muka kite ! echa kan pakai tudung so ade belang la kat muka kann , then bila pakai terus tak nampak dah belang tuu !
- buat muka echa 2 kali ganda lagi cerah !
- special untuk oily face ! bagi echa , all teenager wajib ade ! haha
- pakai la berapa banyak mana ponn , muke still tak rasa oily langsung !
- senang nak pakai bedak lepas pakai nie .. nama ponn ' alas bedak ' kann . huhu
- best best best !


hehehe . yang tak best nye , produk nie just tadek pelindung UV jea . so , if korang nak elak muka burn , better pakai sunblock dulu before pakai alas bedak nie okay :)

echa beli alas bedak nie kat kedai jamu jeaaa . huhu . korang maybe boleh pergi cari kat farmasi , kedai jamu berhampiran , dan sebagainyaaaa :)

nie muka echa time pakai alas bedak nie :)


left : without flash
right : with flash
important : NO EDIT . hahaha

alaaa kalau echa edit gambar nie maknanya echa menipu korang la kann . honestly muka echa tadak la cerah sangat macam kat gambar tuu . just effect daripada alas bedak nie jea . heeee :)


Older Post | Newer Post