//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 21 October 2012 | 03:07 | 0 panda
*gambar diambil hari ni, sebelum pergi bengkel math tadi.*

hai assalamualaikum semua :) macam biasa lah echa dah lama sangat tak update. sangat busyy lagi. ni last update before echa nak amek spm. lagi 2 minggu je kan. sangat laa menakutkan. orang cakap, yang kita susa susa sekarang la, akan menjamin kesenangan akan datang. betul tak? 

result trial echa, echa rasa macam biasa biasa je. tade ape yang nak dibanggakan sangat. tak teruk sangat, tak cemerlang sangat. so tak payah lah na diumumkan kan? alaaa trial je kot, spm nanti echa akan gitau k, tapi kalau dapat result ok laa. hee.

so sekarang ni walaupon nama je cuti atas sabtu ahad, tapi kami calon spm masih lagi sekolah. cikgu cikgu tak kan lepas kan kami sampai jawab exam, haha. bersyukur sangat , sebab dapat cikgu2 yang prihatin dan tak pernah berkira untuk buatkan program, kelas tambahan untuk kami. thanks cikgu2, ily :*

minggu lepas ada bengkel account, jemput penceramah luar. best sangat cikgu tu, hee. minggu ni lak ada bengkel matematik, fasilitator2 muda matematik akan dipilih untuk mengajar anak buah masing masing. echa antara yang jadi fasi lah, ok sangat best main ngaja ngaja dorang. bila belajar, dorang fokus sangat. bila rehat, ikut masing masing lah kan. walaupon sampai kering tekak, tapi tak kesah. as long echa dapat tolong selagi yang mampu. goodluck for all my group members ok, amirah, athilah, syazwani, azwan, muza, and puteri :) sorrrrry echa ngaja garang.hahahaha

echa nak amek kesempatan untuk minta maaf dengan siapa2 yang baca blog echa ni, andai echa terkasar bahasa, tergurau kasar ke. maafkan echa tau,, kalau rasa tak puas hati, jumpa echa dan kita settle elok elok ea. echa nak minta jasa baik korang ni. tolong doakan echa ea. echa nak dapat result cemerlang untuk spm ni. echa dah banyak sangat nyusahkan mak abah echa. echa rasa, untuk echa je, dah beribu ribu habis sebab nak belanja tusyen, seminar, program dan sebagainya. echa nak balas jasa mak abah. echa nak wat mak abah bangga dengan echa. tolong doakan echa ea. semoga Allah merahmati kamu sekalian :')

Amin.





Older Post | Newer Post