//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 11 August 2012 | 19:19 | 0 panda
assalamualaikum readers ^_^

lagi semingggu nak raya dah kan? wahh. so korang semua dah beli baju raye belum? dah pikir nak pakai make up apa ? heels ke wedges? pashmina ke tudung 3 tone or tudung bawal printed? wuuuu over kenn . alaaa takpe , raye setahun sekali jeaa. kene la over2 skett . heeee :3

ok sekarang echa nak buat review contact lens. nak dekat2 raya ni, korang tanak beli ke contact lens baruu? echa dah beli, baru order semalam. weee. nama pon peminat tegar contact lens . :p

korang mesti familiar dengan lens hitam yang macam boleh besarkan mata tu kan? alaaaa macam ala2 korea tuu. haaa siapa yang pemakai lens ni memang wajib lah kan beli lens hitam . echa kali ni dah beli untuk kali ke empat okay. tapi semua brand lain2 la kan . teringin jugak nak mencuba. uisssh pesal beli banyak sangat? hee ala sepasang contact lens pakai 3 bulan sudah la kan. nanti bahaya untuk mata tau pakai lama sangat.


haii.ni la wajah sebenar saya tanpa pakai lens -,- okay segan sangat sangat sebenarnya, tapi demi nak buat review punya pasal. terpaksa la mempertonton wajah yang tak seberapa ni. iskk


haaaa yang ni bila dah pakai lens . yayy dapat mata macam anak patungg . suke suke . ok this is my review

first time pakai suka sangattt ! nampak mata macam shining2. and lagi menyerlah kan mata . wohoo i love it!
and sangat selesa. maybe sebab echa ni dah biasa pakai lens yang besar2 macam 16mm. yang size macam anak mata tu plak 14.5mm je. my cousin tak selesa pakai 16mm. so before nak beli tu kene pilih la yang mana sesuai dengan kita, okay?
then kaler dia tak lah menyerlah sangat, yela nama pon hitam. tak nampak sangat pon kite pakai lens. certain person tak perasan pon yang kita pakai . 
yang paling best bila pakai dengan eyeliner sekali. okay purrfect! tak perlu pakai mascara bagai dah, tu pon dah cun melecunnn .

heeee okay semua yang echa review tu berdasarkan ape yang echa alami sahaja. kalau kesannya berlainan dengan korang, echa minta maaaaf ea.

nak beli kat mana?

sila click sini


link tu terus direct ke album untuk black lens. pilih je yang mana nak ok :)


haaa dah alang2 TERupdate ni, echa nak citer la sikit pasal personal kan. humm recently echa ade dengar cerita.yang ada orang tak puas hati dengan echa. sebab cara echa berjalan and pemakaian echa kat sekolah. dorang tak kenal echa, dats why dorang tak suka echa. hmm please jangan jugde book by its cover kay. semua yang echa buat tu ade sebab okeeeeek -,-

firstly cara echa jalan . okay echa sedar sangat sangat echa jalan sangat pelikk . eeee freak sungguh kan . tapi ade sebab tau . bukan sengaja. sape la nak dipanggil pelik kan. actually masa echa lahir, mak echa cakap yang echa dilahirkan dengan lutut yang melekat. ok boleh bayang tak? then puas ayah saudara echa buat macam macam untuk betulkan kaki echa. ikat kaki echa la tak bagi bercantum , and macam macam lagi. syukur Alhamdullilah, kaki echa sekaarang dah normal. just cara berjalan tu tak boleh nak elak. tapi takpe la, kalu nak mengata echa, mengata jelaaaa, yang penting echa syukur sangat sangat masih mampu berjalan dengan kaki sendiri. Alhamdullilah.

okay secondly, pasal pakaian. echa tau yang baju yang echa sangat lah besar, pastu dalah besar then berkedut lak kan. heeeey echa iron okay baju . tapi lepas keluar daripada kereta standart laa kedut.then my baju tu memang besar, so bila besar jadi menggeleber tahu, then makin berkedut laa. pastu dengan spek echa lagi,pastu tudung echa yang entah pape tuu , okay memang nampak selekeh ya Rabbi la kan. tapi ade sebab echa buat gituu. sebab echa nak jadi budak terpinggir kat sekolah ,haha so orang nak tengok pon tadek selera kan. hahahaha ok please jangan gelak. then satu lagi sebab echa nak hide kan badan echa yang kedinggg sangat2 ni . dats why pakai baju beso. ok now dah puas hati? echa tak mara pon korang nak anti kat echa , tapi just nak explain sebab ape echa macam nii so korang tak salah faham. 


last but not least, walaupon echa sangat selekeh kat sekolah , tapi echa sangat lah menjaga penampilan kat luar okay. even nak pakai kedai runcit unn pakai lens and eyeliner tahuu . 

gambar nie echa baru balik daripada bazar. see mana ada selekehh . kannn? 

okay thats all for today, hope you guys enjoy this entry. doakan echa untuk trial kayy . kbaii ily:*




Older Post | Newer Post