//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 22 August 2012 | 23:45 | 0 panda

Harap masih tak terlambat nak wish selamat hari raya kat you all semua yang setia jadi silent reader echa J
So ape cerita raya korang ? heee jom share share cerita . mine punya awesomeee! Huhu . balik kampong malam raya, walaupon berbuka puasa kat dalam kereta je, tapi sampai kampong takdelah midnight sangat kan.. dalam pukul 8. Then lepas tu jumpa saudara borak borak tu semua. Malam tu sangat sejuk ok! Tidor atas sofa je. Haha.

Pastu pagi raya bersiap tu semua, pakai baju cantik cantik , then main bergambar gambar. Tahun ni abang long n kak isma beraya kat kampong kak isma. Abah pulak tadek sebab busy dengan kerja, jadi takde la riuh sangat kan.

Lepas tu pergi kubur, da lama tak pergi kubur kan. Lepas tu pergi berayaaa. Yayy dapat jumpa sepupu semuaa . rindu sangat !

The next day, hari raya kedua. Ade kenduri khatam al Quran dekat rumah Ayah We. Then berkumpul ramai ramai satu family besar . meriah sangat . da lah dapat jumpa buah hati , Ariff kesayangan I . sukeee sangaaat ! hee nanti echa interframe gambar yek . kalu sebut name jea mesti tak puas kan .

Then malam tu plak ade bbq. Yummy! sangat la sedap ok . seafood dia fresh . rasa nak makan je lagi sotong and ikan pari dia . cicah pulak sambal kicap. Perghhhh sedap gilaa ! masa mula mula ade problem sikit sebab hujan kan. Then bawak semua peralatan bbq kat tempat beratap. Echa plak sambil membakar, sambil buat homework akaun . haha bagus tak? Yela , gila banyak wehh homework.  Then paling best time berkumpul ramai ramai dengan sepupu. Memang lah kena pandai bawak diri kan , sebab echa paling muda. Sebab yang lain semua umur lebih tua 5 tahun, 6 tahun.. selamat belaka sempoi je.

Then hari ketiga , sedihnyaa kena balik dahhhh . huwaaa tak puas dok kampong! Tapi nak buat macam mana hidup kene teruskan..haha sabikk! Pastu bye bye saudara mara tu semua . lepas tu dalam kereta kira duit rayaaa . hehehe bagus kannn. Alhamdullilah tahun ni paling banyak dapat duit raya. Heeee dah tua Bangka pon dapat duit. Ni lah untung jadi sepupu paling mudaa :3

Ok sampai ni jelaa laporan raya echa . see u guys next time , Assalamualaikum^_^

 raya pertamaa :)


dengan cousin tersayangg <3

 with my mom yang awesomeee :)

dengan ariff yang comel sangat sangat !


 raya keduaa :) otw nak pergi beraya kampung abah

 duit rayaa . heeee :)

 dengan family tersayang <3

dengan bdak ntah papeee . haha

nak balik kuantan dah . babaii :)



Older Post | Newer Post