//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 20 July 2012 | 22:00 | 0 panda
Hai Assalamualaikum . echa nak mengambil kesempatan untuk ucap Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak :)

 Alhamdullilah , echa tengok pageviews ramai jugak ea yang masih sudi singgah blog echa ni . terima kasih banyak banyak tau . hargai sangat :) hee . 

sekarang ni echa nak buat review fake nails . hee sebenarnya sengaja je beli nak buat main main . sebab harga dia murah kemain , tak sampai rm 3 je punn . haha . echa beli kat kedai Payless . kedai tu memang best gila , sangat comel and murah . my friend cakap barang2 kat situ asal dari korea . tapi kesahihannya echa tatau la kan . so malas nak bebel banyak2 , just nak tunjuk kat korang , ni hasilnyaa . 

tadaaa ! colour dia soft and nampak real jea kan . hehe 


baru beli terus pakai . tak sempat balik uma lagi . hahaha .


hehe echa pilih corak yang tak heavy . kak iera n kak isma pon beli jugak .huhu

tapi nak cabut tu hati2 sikit tau , sebab isau gam tu akan rosakkan kuku . kena cuci betul betul , risau amek wudhuk tak sah pulak kan . 

okay thats all review echaaaa . adios amigos :3


Older Post | Newer Post