//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 8 June 2012 | 08:18 | 3 panda
Assalamualaikum.. lamaaaa gila echa tak update belog kan ? seriously rindu gilaa kat belog ' terpinggir ' ni :(
tadi tengok statistik blog , ehh . still lagi ade orang sudi nak visit blog echa ni walaupon dah berkurun tak update ? kay serious terharuu . :')

kay skank nii echa na introduce kat you all , Aoirolina Lens !


#tepek cover photo

untuk pengetahuan korang , Aoirolina Lens ni diambil sempena nama kucing kami yang sangat demand , dan turut juga dikenali primadona malaya , iaitu Aoi ! hehe . 


haaa ni lah model esklusif syarikat kami . tengok la demand gila okay nak duduk tempat tinggi je , siap dapat pakai baju lagi . :p


kay jangan salah paham , Aoi ni manja sebenarnyaa , tapi kena tengok mood dia laa . huhu


ehh echa ni nak promote kucing ke kontacs lens ? hahaha kay sambung balik . actually Aoirolina Lens ni kakak ipar echa yang punyaa . disebabkan ramai yang berminat bila tengok echa pakai contact lens , so echa pon suggestkan kakak echa jual contact lens . so budak budak sekolah yang berminat boleh terus refer kat echa kann ?

harga sangat berpatutan , ade rm 25 , rm 30 , rm 35 . and you all akan dapat free lens case yang sangat comel ! serius comel , tapi tak leh nak upload gambar , sebab baru je restock lens case design baru . tapi harga tak termasuk postage tau , melainkan korang duduk kat kuantan , boleh lah amek by hand terus jea daripada kakak echa tuu . 

echa suggestkan kat korang like page nii Aoirolina Lens .tak rugi pon like , sebab kiteorang dah buat macam macam promotion , buy 1 free 1 , pastu promotion rm 10 only 1 pairs untuk 0 degree , dan rm 12 untuk ade power . gilaaa lah rugi kan tak beli . tapi sorry sangat promotion tu baru tamat rabu lepas . next time ade promotion echa akan buat announcement kay korang .

hurm bagi siapa2 yang dah lama follow blog echa ni , korang mesti dah tau ann echa ni memang suka pakai lens ?? huhu . dulu pakai spek mata je , than bayangkan lah 2 kali spek echa buat patah . bukan murah okay . da lah serabot nak baiki tudung time pakai spek . yela kembang semacam je . dats why dulu bila pergi jalan jalan tak pakai spek walaupon power kerabunan mata agak tinggi . tak kesah pon jalan tak nampak asalkan tudung tak kembang :p hihi

then finally terdetik nak pakai lens . minta izin kat mom , mula2 tak kasi , bodek seket then dapat green light , pastu beli lens yang natural je . then rasa jakun gilaa bila mula mula pakai ,memang takut , berair mata tu semua , bila dah pakai , rasa macam bersyukur sangat . macam kita dah tukar mata baru tau , sebab boleh lihat duniaa ni jelas jea ! serius tak tipu . 

tapi echa rasa tak selesa sangat pakai yang natural tuu  , rasa macam tak leh diterima sangat dengan mata . then terasa nak bertukar yang kaler2 , pastu baru laa selesa gila . da lah selesa , nampak omey lak tuu . hehe . tapi tak semua orang sesuai pakai . ingat tau, mata kita semua lain lain . 

mesti korang rasa macam , beli online ni selamat ke ? echa pon rasa macam tu jugak dulu . rasa macam takot . tapi actually ni semua terpulang dengan cara penjagaan korang .nak pakai lens ni cerewet sikit . kena jaga kebersihan tu semua . tapi tak kisah pun , asalkan berbaloii . :)

why korang patot beli lens nii ? sebab kecomelan korang akan berganda berkali kali . sumpah tak tipu :p hee . then korang akan mudah bergerak . akan bertambah keyakinan . tak perlu bermata empat lagi . akan dapat lihat dengan jelas seakan akan macam korang ni tak rabun ponn . huhu . 




yang ni echa pakai kimchi brown . size 16mm .


 yang ni echa pakai nudy grey . size 15mm.


yang ni echa pakai prince black , 16mm .


ada banyak lagii kaler , banyak lagi jenis , banyak lagi saiz yang menarik ! untuk peminat Twilight , juga ade contact lens colour macam keluarga cullen tu . hehe gold kan ? echa pon peminat twilight jugak :p corak leopard pon ade . and untuk girly sekalian yang minat hello kitty , pattern hello kitty pon ade jugak okay ! berminat ?? tekan je link di bawah ^_^


stay cute with Aoirolina Lens :)





Older Post | Newer Post