//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Thursday, 1 March 2012 | 07:11 | 1 panda
hai readers :) malam nie mood echa nak menghapdet blog tiba tiba muncul . hee so jangan lupa baca kay , hmm nie bukan tips ke ape , just nak share macam mana echa jaga muka echa jea :P

dulu kan kalau nak tahu mukaa echa banyakkkk pimple . lebih lebih lagi kat dahi . haisy memang malu gilaaa okay kalau nak berhadapan dengan orang time tuu T__T dah lorh gelopp . seriusly rasa rendah diri sangat :(

then start tahun lepas kot , muka echa dah makin okay ! yayy syukur . pimple semuaa dah kecut . huhu . tapi ade lah sikit sikit kat pipi kan , name pon remaja kannnn .


nie muka latest echa baru amek tadi . tak edit and pakai makeup pon :p hiihi .

so mesti korang nak tahu macam nak dapat muka yang licin kann . haa nie yang echa na share . elehh echa cakap nie macam muka flawless gila je kan . haha . alaaaa tak salah kan nak share ?

- korang mesti pilih produk yang sesuai dengan muka korang ! kalu muka jenis oily macam echa , pakai laa oil-free okay . echa pakai produk mustika ratu je setiap hari sebelum pergi sekolah , or keluar rumah . murah dah serius best !

- kalau korang jenis suka pakai make up , jangan lupaa cuci bersih bersih lepas balik rumah ! jangan malass ! sayangi lah aset anda . huhu

- sekali sekala rawat muka dengan mask muka ! cuba lah , serius best .huhu

- jangan lupa pakai pembersih , penyegar dan pelembab ! kene start rawat muka kita awal awal tau .

- pilih produk merawat yang sesuai dengan muka anda . macam echa , echa pakai aiken . hee thanks aiken . sebab aiken lah jerawat echa hilang . hoho . ;)

- untuk lindung muka echa daripada sinaran matahari , echa pakai sunblock biore . huhu best and murahhhh :)


haaa tu lah antara cara penjagaan yang echa selalu amalkan selalu :) hope berguna untuk korang :) huhu . k papai .


Older Post | Newer Post