//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 3 February 2012 | 03:37 | 0 panda
hai followers ! rindunyaa kat korang ! so sorry sebab lama tak update . kinda busy with homework -_- tahun nie puan besar busy laaaaaa .

kay so malas nak berleter banyak banyak , today echa nak buat review mask muka yang sangat best , and murah untuk korang cuba ! haa suka tak ? huhu

hmm kalau korang tak tahu lagi , mask muka nie function dia macam nak bagi kulit lebih cerah , lembab , dan lembut . tapi depend pada keberkesanan mask tu sendiri la tau :



kay yang nie one of my favourite mask , mask strawberry . bau dia best ! macam yogurt . rase nak kunyah jea . huhu . kay mask nie memang mencerahkan muka , and wat jerawat echa makin mengecut ! yayy sukaa . but sometimes rasa gatal la sikit . tapi sikit jeaaa . huhu

kay nie mask Lavender . hmm for me , mask nie lebih kepada melembabkan dan melembutkan . bau pon boleh tahan . so tak rugi pon kalau try ^^


yang nie pulak paling favourite , mask Aloe vera . kay serious best . mase first time guna tak nampak sangat effect dia . then bila dah pakai kali kedua , ketiga and so on , baru lah terasa keberkesanannya . cewahh . bau dia wangi and tak la kuat sangat . then dia memang mencerahkan muka , and my pimple makin pudarr . hee sukaaa2 :)

tapi mask nie agak besar laa , so pandai2 la adjust sendiri time tepek tepek kat muka tu okayy ^-^ and ada banyak lagii jenis sebenarnya , but echa just beli 3 jenis mask jea .

kay mesti semua nak tahu kan berapa harga dia ?? beli kat manaa ? kay nak bagitahu laaa nie . if berminat , order jea dekat sini



nak lagi cepat , emel jea owner dia okayy :)


harga sangat gempak  , rm 2.50 satu keping ! mana nak cari murah camtu kann ? huhu . tapi dengan syarat tau , atleast kena beli 10 keping . hari tu pon echa beli dengan harga 20 keping RM50 + poslaju + 5 keping masks free. tapi sekarang tak tahu la price dia berapa kannn , apa hal just contact with the owner page tuu okay :)


Older Post | Newer Post