//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 23 December 2011 | 01:07 | 6 panda
 STICKY POST . NEW ENTRY SILA SCROLL DI BAWAH

hai readers . sorry lama tak hapdet . no topic no story . haa btw echa baru buat blog baru untuk personal nie . semenjak blog nie dah macam ramai yang follower , so echa macam malu pulak nak post pasal personal kat dalam nie . eceh eceh . hee .





 http://3.bp.blogspot.com/-k1HcuoxP6-A/TuW_wRUf_OI/AAAAAAAAAPw/Q23r8-1_qzY/s1600/header.png
header

ta dapat na print screen penuh sebab my blog too big -____- haa yang penting simple and ringan jea . hee :3

for sure this private online diary nie just pasal echa , my family , friends and love :) weeee ~

so far baru jea invite 3 readers , farah , sys myra and hafizatul sufiah . so siape2 yang kenal echa tuu , and na echa invite dalam blog nie , jangan lupa bagi emel tau . nanti echa invite korang , then korang just bukak emel korang tuu pastu tekan jea link yang echa bagi . then dah boleh dah bukak blog echa nie . jyeahh . huhu .

okay lah get to go nak kene kemas umah , kemas sangkar kucing bagai . adios amigos :3


Older Post | Newer Post