//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 14 November 2011 | 01:16 | 0 panda
http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6088509/,,photography,love,boy,and,girl,equals,film-29420334baab7c10b9d9712657ffc4fa_h_large.jpg?1294409197 
wah da lame tak kene tag kan .
echa kene tag dengan cik pypah shomel nie . hee , sorry dear , lambat gila echa balas tag awak . 

nama panggilan awak yang awak rasa cun ?
eycha :) hee . tapi tade la chung mane ponn .

 Ada FB x? Berapa lama spend masa kat FB?
of course la ade dear . tapi tak spend banyak sangat mase pon . because i'm more at blogger :)


Favourite song apa? Kenapa? 
banyak sangat sampai terlupa . hahaha

Tiga benda penting dalam hidup? Kenapa?
- handphone - bole jadi gila if ta texting dengan dia sehari , hahaha
- lappy : tak boleh hidup tanpa online ! HAHa
- makeup : hee . saye memang FAKE .  

Apa sweet memory?
- masa dapat result PMR :)

Siapa tulang belakang anda?
- Salbiah binti Ani

Pernak masuk bilik disiplin? Kenapa?
tak pernah =__=

Awak rasa awak baik?
haha . tak jugak . saya baik ikud mood jea :3     

Prefer drama korea/hindustan ?
korea :) hee


Apa yang korang nak sebenarnya dalam hidup?  
echa nak ada happy family , berjaya dalam hidup , dapat kerja masyuk masyuk , and seterusnya mati dalam iman . amin . 

seterusnya , echa di tag oleh : Myla Syilala ! 

Pe nme penuh korang ?? bukan nme2 mnje mcm.. si comey or gegurl kay ??
name penuh saya : Saiyidah Aisyah Hanzah

Bpe lame korang berblogging?? .. bpe taon? bulan? hari? n tarikh start blogging ..
ta engat la dear , tapi start blogging tahun lepas .. tapi blog yang nie baru buat tahun nie .

Korang ade boy/girl korang sendiri x?? bukan abg or adek tau..
hee . ade . Muhammad Fazwan bin Ahmad Fauzi

bpe lme da hubungan tu?? n perkare yg paling manis dye pnah wat tok korang??
hmm . na masuk 9 bulan suda . dia ade di sisi echa time echa betul betul perlukan seseorang . :')

Bende yg paling korang suke n obses??
yang nie mesti semua follower echa pon dah tahu kan . i love make up ! i love beauty ! wee ~

bgy korang, blog korang tu lawa x?? JUJUR TAU!!
hehe . lawa KODD .

bpe rmy da follower korang .. (sebok nak tau )  n kalo bole korang nak bpe ramai??
hmm . 118 orang , alhamdullilah . kalau boleh nak 5000+ ! haha . 
Bende yg korang ske wat wak2 boring ??
online , texting with my beau , bergayut , wat facial kat mukaa ! haha .

ape yg korang nak wat spnjg idop korang nie??
saye na enjoy , bole ? huhu

Spe nme BFF korang ??
the only BFF that i've had : Nuramirah Syahirah Abd Karim

Describe me in 5 words ..
- blog awak shantek !
hee , tatau na describe ape lagi , sebab ta kenal sangat kan . sorry tau . anyway , thanks fors tagging dear !









Older Post | Newer Post