//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Tuesday, 8 November 2011 | 08:42 | 0 panda
http://fc08.deviantart.net/fs12/i/2006/263/f/0/L_O_V_E__by_LullabyOfLilly.jpg
 

aucakk ! hai readers tersayangss <3 

sorry dah lama tak update ! ngee . busy edit blog laa . amacam blog echa skank ? omey ta ? hee . hope takde laa orang muntah pink sebab tengok blog echa pink sangat kennn . haihh na wat cane , die hard pink >___<
hmm , mesti korang pelik kenape echa buat kat header tu macam theme beauty jea kann ? actually sekarang nie echa tersangat lah banyak blogwalking pasal tips nak jaga kecantikan tu semua , then echa rasa macam . why not echa share skali kat korang ilmu yang echa dapat kann ?

lagiponn dapat feedback daripada besties echa , dia cakap pimple dia dah berkurang since pakai produk yang echa review tuu . baguslaaa . huhu . ^^, . echa tak dapat ape ape komisen ponn promote produk nie , tapi bila dapat share tips dengan orang laen buat echa rase happy . hee .

so lepas nie echa malas nak citer personal kat dalam blog nie sangat . segan orang baca . hahahaha . tapi kalu echa TERpost pasal boyfie echa jangan menyampah pulak ea . mwehehehe .welk :P


Older Post | Newer Post