//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Tuesday, 29 November 2011 | 07:30 | 0 panda
hai readers ! dah lama echa tak menghapdet blog kann . seriously not in mood sebab tenet tersangat la lembab . so sorry sangat if echa tak sempat nak balas shoutbox keyh ? :'(

and last entry pasal putus cinta kan , echa tak sangka ramai lak yang amek berat pasal echaa . wee ~ terharu guys ! padahal echa nie just BUDAK TERPINGGIR JAKKK ! haha . so kepada ika , piah , sys tyra thankss tao . and kat kak tasya , bebudak laki 4sains yang sudi text and call , thanks tao . and sorang lagi 017 , echa tatao siape . tapi dia text echa pasal masalah echa nie . thanks jugak .

hik . so menyampah kenn ? >_< biarlaa , kite nak hargai orang yang caring pasal kite . welk welk . pasal echa dengan dia , biarlah rahsia bole ? huhu . eleh macam echa tatau ramai orang stalker echaaaaa . <--minah perasann -___- haha . blah la echa oi ~


erk sebelum echa mengarut , terima laa gambar nie ! huhu :)

nama kucing echa nie , Hime . means , princess . ^___^


Older Post | Newer Post