//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 9 November 2011 | 04:09 | 0 panda
http://1.bp.blogspot.com/-DzkvHvmCFcg/Trn4omrYsDI/AAAAAAAAA0E/gQQwwtKgQMQ/s1600/banner-contest.png 

hai readers ! ^__^ tiba tiba echa rase macam nak join contest nie sebab best sangat syarat and hadiah diaa ! ^__^

okay nie memang perangai echa yang echa rasa pelikkk ~ ! hee :)
- echa memang sukaaa cabut kasut kat sekolah ! haha , tak kira la kat mana mana , perhimpunan , dewan peperiksaan , echa memang wajib cabut kasut . kat dalam kelas , echa siap bawak lagi selipar berbulu pakai kat dalam kelas . erk ? alaa , selipar yang orang pakai kat dalam rumah tu . echa tak tau name saintifik dia ape . hehe .

-  bila echa ke-sumbak-an (kebosanan) echa akan wat pelik reka laguu mengarut + lirik yang mengarut ! haha . alaa , contoh nyaa " ooohh bosannya hidup ini .. kenape ini semua terjadii... tidak sanggup daku menahan lagi ...." hahahaha and macam macam lagii laaa . hehe :)

- kalau echa bosan kat umaa kan , echa maen kejar kejar nan kucing ! hoho . tak maen laaa kite kejar kucing kan , kucing laa yang kejar kite . i jual mahal laaa you . haha .

- bila echa sedih kan  , echa akan pandang cermin lama lama . ceap maen tangkap tangkap gambar lagii . hahaha . ngekkk =__=

- kat uma kan , kalu echa ade masalah , echa akan mengadu kat kucing ! haha . ntah pa pe kann ? berbuih cakap macam laa kucing tu paham dengan bahase kite . huhu .
okay , sekarang nie pulak untuk satu lagi segmen .
http://3.bp.blogspot.com/-V-L1rwehSg0/Trn40J4U6kI/AAAAAAAAA0M/jK4hAXNRfXw/s1600/contest-banner.png
echa sukeeee contest nie ! ahakss . kejap ehh upload gmbar japp :P

yang nie time tadarus al-Quran :)
mine : 22 March 1995
him : 15 Disember 1995

kiteorang kapel since 22/02/11 . wahh shantekk ta tarikh tuu ? huhu ^_^ hmm , banyak sangat kenangan pahit manis masam masin echa dengan dia nak nak lagi sebab sekelas kann :(

sour memories :(

echa selalu gaduh dengan dia sebab jealouss ! haha . dia jealous echa dengan laki laen , echa jealous dia dengan perempuan laen . kalau dia nak belajar dengan perempuan lain mesti minta izin echa duluu :P kalau echa tak bagi , dia ikud jea . hahaha bagus lahh dapat boy macam nie .

sweet memories :')

antara perkara yang sweet dia pernah buat , dia ade announce pakai michrophone dalam dewan , dia cakap dia sayang echa . hehe . ramai gak la orang . maluu >__< . then pernah sekali kiteorang bergaduh gilaa dalam kelas . pastu dia bengang nan echa and nak blah daripada kelass . then echa berlari nak kejar dia . hahaha . klassmate pandang jea jadi penonton . macam filem hindustan laa pulak kann . huhu .

ade sekali tu kiteorang ngantok gilaa , then tidur sama sama dalam kelas . jangan pikir bukan bukan lakk tauu , just tydo baringkan kepala atas meja laa kann . kat blakang kiteorang bebudak laki maen bola . pastu ade sekali tuu bola tu nak terkena kepala echa , entah macam mana dia boleh tepis . yela , kan dua dua tengah nyenyak tidur . echa sedar sedar jea klassmate tepuk tangan kat hero echa tuu . huhu .

kalau kiteorang bergaduh kan , dia lagik kuat menanges daripada echa . hahaha . dia cakap tak pernah nanges macam tu sekali sebab perempuan . terharuuu ~ hee .  puas echa na pujuk dia tau bila dia nangess . hahaha .

okay tak tahu dah nak story ape . =___=

3 perangai pelik dia . 

-dia suka bace komek manga ! alaa , komik jepun tuu . muke jea rock cap kapak tapi hati lembut rupanyaaaa . hahaha  . #awak jangan maraa ea . hehe .

- dia sangat slumber + pelik ! adelah sekali tu kan kasut dia kene rampas . pastu dia pinjam ' selipar berbulu ' echa lepass tu slumber jea pergi kantin . hahaha . tak pernah dibuat orang weyy ~

- dia obviously gilaa dengan sukann ! ade kea patot pukul 3 , 4 pagi dia sanggup bangun tengah2 malam yang sejuk tuu sebab nak berjogging tawaf perumahan dia ! dia siap cakap lagi kat echa , dah kawen nanti dia paksa echa pon berlari jugakk sebab tanak echa gemokkk . HAHA .

love words :)

Only fools fall in LOVE and I guess I'm one of them .

words for him :)

I just want to be the girl that he only talk about . The only one he couldn't live without . The girl he's scared to loose . The one who made he can't fall asleep without her voice being the last one that he hears . The girl who is always on his mind . The one who makes his heart beat crazy and the girl for his to say to his boys " SHE'S MY BABY ". 


done !

i would like to tag 


nak join click banner tu okayy :)






Older Post | Newer Post