//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 30 October 2011 | 05:03 | 0 panda
yayy , dapat tag lagi ! hee . aku memang shuke kene tag nie . hoho . insan chomel yang dah tag aku nie , ialah cik Pelangi . :) thanks for tagging me , sys ! ^_________^

disebabkan aku dah pernah kene tag sebelum nie , so , aku banyak skip rules dia la ea . just nak jawab soalan cik Pelangi nie jea . boleh kann ? kan ?


1. Apa maksud nama korang ?
Saiyidah Aisyah means : Ketua Pemimpin yang Bahagia ^__^

2. Suka muzik jenis apa ?
semua jenis except yg rock2 and hip hop . pening fale dengar =__=

3. Artis favourite korang sape ?
Taylor Swift <3 semua lagu dia best and bermakna . :)

4. Korang suka berangan x? berangan pasal apa ?
suke sangat sangat . selalu berangan nak jadi kayoo ! yay aku kayo ! haha

5. Suka drama Korea ke Jepun ?
Korea :) hee . 

6. Suka lelaki/perempuan yg cmne ?
lelaki : yang sweet of course ! for sure dia tak koya , sebab banyak jumpa laki koya tapi depan awek cover macho . menyampah gila okay . 
perempuan : suka perempuan yang loyal dengan BFF dia . hehe

7. Korang ada habit x? apa habit korang ?
echa suke cabut kasut time belajar dalam kelas . hahaha . pakai stokin jea , dulu ramai orang tegur kenape echa buat macam tuu . tapi sekarang ramai pulak yang ikud . HAHA

8. Ada bg/ gf x? berapa lama da bercinta ?
hee . ade ade . hmm . 8 bulan lebih :) #doakan kami kekal !

9. Berapa jam dalam 1 hari korang ber FB n ber Blog ?
24/7 kudd ! haha . tak terkira :D

10. Percutian idaman korang kat mana ? dengan siapa ?
nak bercuti kat pulau dengan pakwe ! haha . gatal kann ? then nak pergi genting higland dengan kengkawan ! pastu nak bercuti kat Langkawi dengan family !

11. List kan 5 perkara tentang saya..apa2 sahaja
- sys memang omey :)
- sys baek ^^
- sys peramah ! shuke kawan nan sys !
- blog sys simple tapi best
-hopefully dapat always keep in touch with sys !


done :)






Older Post | Newer Post