//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 2 October 2011 | 04:24 | 0 panda
cape yang gorgeous nie ekk ? adakah anda orang nyaa ? *ceh poyo jepp =_=







haha . okay okay . actually na story pasal my lovely future sista in law :)

awek abang aku laa . hee . nama dia sangat laa nice okay . Natalia Nattasya :) chomel kan ? tapi dia lebih suka orang panggil dia tasya . so aku panggil dia aka tasya :)

aku sukaaa sangat dia sebab dia sangat la baik , cantik , pandai bergaya , pemurah , sporting, rajin , and many more laaa . mak dia kerja sebagai mak andam , so , dia ponn berminat laa pasal make up tu semua . bila dia datang uma jea mesti aku minta dia make-up kan aku . hehe . pastu gilak la rajin . tak reti dok diam , mesti ade jea kerja dia nak buat . pemurah ? yupp :) aku puji barang barang dia , pastu dia terus jea nak bagi aku . contoh nya , aku puji kerongsang dia , " cantiknya keronsang akak.." pastu terus dia cakap . " nak ? amek laa..." aku macam.  terperanjat gak laa , niat na puji jea , tapi dia terus na bagi . beruntung nyaa badan .. hehe

and dia sporting habess . aku anggap macam aka sendiri . selalu citer kat dia pasal boy aku . dia ponn layan jea , ceap citer kat aku lagik pengalaman dia . and bagi tips . haha . ade sekali tu time aku gayut dengan bf aku , aku bagi kak tasya cakap nan bf aku , pastu bf aku ceap mengadu lagii dekat kak tasya . hasisyy , sabar jelaa . hahaha .


so , aku doakan dia kekal bahagia dengan abang aku :) amin ya rabal alamin .






Older Post | Newer Post