//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 8 October 2011 | 01:10 | 0 panda
hye readers :)

dah lama tak update blog kan . sangat busy laa , na exam dah minggu depan :( adoi , tak ready lagiii . hari nie lak langsung tak sentuh buku , tadek mood . bila la na ade mood . grr .

so , aku akan menyepikan blog nie wat smentara waktu until exam . lepas tu insyaAllah blog aku nie akan aktif balik k . 

hmm . nak update ape lagi ea .. no idea laa :( saye sangat ke - sumbat - tan sekaranggg . sepatotnye hari nie keluar outing , tapi tak jadi . hasiy . sabar jela . k la , sorry entry membosanggkan . keep in touch , readers . bubye . :)


Older Post | Newer Post