//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Tuesday, 11 October 2011 | 08:34 | 0 panda
hey peeps :)

adoii , sorry tau dah lame tak update and tak balas sangat komen korang kat shoutbox . echa busy la dear . na exam . homework bertimbun timbun . sumpah jealouss tengok budak pmr habes exam . :) nak jadi budak budak balik rasaaa . :'(

adoii , lusa dah exam . selamat bm jea . hope tadek la susa sangat :( . target lulus subjek elektif . tapi tatau la boleh pass ke tak kann , pyhsic ponn tak pernah lulus :( . addmath hari tu dapat A , tapi nasib je tuu . so kali nie ponn ta yakin je bole lulus ke tak :'( . chemist lak ? hari tuu pon failed . agagaga . mid year boleh la lulus , tu ponn sebab dapat skop . kalu tak memang haprak laa .

adoii adoiii adoi doi doiii , banyakk nya kena fikir . serabut fale hotak . so far , selamat subjek yang laen boleh lagi catch up . subjek selain drpada elektif tu memang target agak tinggi la . just harap tercapai jea :'(

so, akak akak , abang abang , kalau ade tips cara nak jawab exam , sharing la nan echa ea . sharing is caring kann :') hee . untuk yang sama form nan echa yang dok pahang nie , ade skop share share laaa ea . heeee . okay , wish me luck . <3


Older Post | Newer Post