//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 23 October 2011 | 00:29 | 0 panda
tadi blogwalking blog budak omey nie , auww . kene tag la . hehe . orang da tag , takan tana buat kan ? alang alang dah hari cuti nie , so aku terus na tulis pasal cabaran hari pertama . hehe .


CABARAN 3 HARI

- HARI PERTAMA -
1 orang yang paling awak sayang. Kenapa? Apa keistimewaan dia.
- HARI KEDUA -
Perkara paling teruk pernah awak buat yang orang taktahu.
- HARI KETIGA -
Awak akan menangis bila....


orang yang paling echa sayang ??
nuramirah syahirah abd karim . :)



nie la bff echa . haa , omey kan ? hehe . tapi echa LAGI COMEL kan ? haha . *tanak mengalah :P
echa rapat nan dia since form 2 , start daripada tu , kiteorang memang rapat gila . memang kiteorang berkepit dua orang jea . kat mana mana mesti berdua . hee . bagi echa , dia nie PELIK siket , haha . amek masa la jugak untuk echa paham dia . sebab dia nie ada dua mood . kalu dia nie tengah pro , kau buat la lawak macam mana ponn dia just akan pandang slack jea . hahaaha . echa la sokmo jadik mangsa . =__= . tapi kalau dia tengah kontra , penat haihh na layan dia . mesti dia buat perangai gi;a dia . haha . and macam biasa echa jadik mangsa jugakk . hee . dia nie kuat jealous  , echa berkepit nan kengkawan yang laen mesti dia buat muka jealous dia . hee . tapi takpe la , myrah jeles sebab myrah cayunk echa kenn ? hoho . 

tapi sekrang nie kiteorang ta rapat sangat da , ade masala sikit . dia macam ta rapat nan echa macam dulu , sebab ada orang laen yang dia pon rapat . echa pon kadang kadang macam tecik hati jugak la sebab sometimes rasa macam TERPINGGIR jea kann , hee . tapi nak wat camana , takan echa nak sound budak yang rapat dengan myrah tuu . echa pon da sayang nan dia jugak . so skank echa just open mind , da ta keysa sangat pasal nie . yang penting just pikir positive , right ? hee .

myrah kalau awak baca post nie wat tak tahu jea tau ? echa segan nan awak . hahaha . senyap senyap suda . hehe . echa sayang awak selamanya ! you are my first bff and i hope you will be last too . i love you dear . :*







Older Post | Newer Post