//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 18 September 2011 | 11:44 | 0 panda
ehem ehem , wahh . follower semakin meningkat sekarang , shuke shuke . korang follow echa nie ikhlas ke takk haa ? baek cakap cepat kalu tak echa cubit ketat ketat ! hee :3 . hopefully korang ta keysa ea dengan entry blog echa yang ta matang and macam budak budak nieee . :D

haa . cape yang rapat nan aku , mesti tauu kenn yang aku nie die-hard-kitten ! yelaa , cape yang boleh tahan dengan kechomelan dan kemanjaan dorang tuuu . tapi aku musykil betoll kenapa ramai gilaa besties aku takut kucing . haihh . bukan diaorang makan orang ponn . gigit gigit sayang ade laaa . hehe .

semalam , abang long dengan kak isma pergi kualalala lumpur na beli kucing baruu . abang n aka ipar aku tuu memang kitten-lover okayy . jangan maen maen . haha .


mak aihh , badan macam leopard tuu . jangan maen maen . hee . *dah dua kalii bagi amaran . nak tahu tak berapa harga dia ?? RM 1800 you knoww ! perghh , macam macam aku boleh dapat dengan duet banyak tuu . nak buad macam manaaa , abang long aku tuu adore kitten macam nie . berapa banyak ponn i sanggup bayar lah you . hee .

ehh ehh , lupa lak na bagitau nama . nama kitten nie ennn . Ha-chiko . kak isma and abang long yang kasi . kitten nie jantan . finally , ade ponn kitten jantan ! haha . kitten nie best gilaa tauu , dia pandai gilaa memanjat . tak payah nak ajar ajar okayy . masa mula mula nak pegang tuuu , aku takut gilaa . yelaa , harga mahall , risau pulak something happen kat kitten kesayangan abang long aku nie .

dah alang alang aku citer pasal kitten ennn , takan kitten aku yang laen tanak showw kann ? hee . haa , cean kat dorang , dah posing maut dah , so aku upload dorang punya pitchaa sekali :)





perghh , posing manja gituuu ! haha . nie A-oi . betina :) kitten nie sangat sangat manjaa okay . dan sangat BOYOT . haha . bapok berat angkat dia . tapi dia nie sangat la unfriendly kalau ade kitten baru . adeq aku jumpa kitten nie kat klinik 1 Malaysia . haihh , kiranyaa kitten 1 malaysia la kenn ? kaler ponn ade 3 . hitam , oren , and putih .  elok sangat lah tuuu . hahahaha .


auchakk ! haa , yang nie baby kiteorang . nama dia Hime . means : princess . betina jugak :) kitten nie sangat nakal okay . shuka geget orang . grr . dia nie kawan kak isma jumpa kat dalam longkang . so kami bermurah hati nak addopt dia :)




ape tengok tengok ? pelempang nak ? hoihh , garangnyaa . haha . sebenarnyaa kitten nie laa paling gilaa manja . harap badan jea legammm . muka nampak ganas , tapi bapak manja . haha . nama dia Lilo . jantan :) 
hero malaya gituu . kitten nie laa yang first skaly aku and adeq addopt . kami ambil kitten nie dari umah kawan mak , ustazah fatimah . jangan maen maen , kucing ustazah nie ! haha .


haa , yang nie kembar lilo , nama dia Ichi . betinaa :) ichi nie lagi ganas dari lilo . tapi sama manja jeaaaaa . nama ichi nie bermaksud : Satu . aku ponn tak tahu kenapa pilih nama nie . hee . nie ponn kucing ustazah jugak . :3


mak aihh , sopan la sikit soukie ! anak kucing dara mana nie , dok terkangkang kangkang ! haihh . hahahaa . sorry gambar tak berapa jelas . aku pilih gambar nie sebab posing dia SPECIAL . hahaha . nie nama dia Soukie . means : moon . mata dia cantik gilaa time malam . kaler biruu . kitten nie kak isma beli , harga RM 300+ . tak hingat berapa . betina :)  Soukie nie penakut sikit . bilaa orang datang rumah semua serbu dia , mana laa dia tak takutt . bulu dia lebat gilaa okay . memang banyak laa bulu dia melekat kat baju kalu kao gomol gomol dia . 



haaa , tu jelaaa baby yang saya ada . actually yang jaga kebajiikan kitten nie belaka abang long dan kak isma laaa . aku dok maen maen jea kitten nie . hee . k laaa , dah nak pukul 3 pagii . babai ^^


Older Post | Newer Post