//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 24 September 2011 | 11:26 | 0 panda
okay , disebabkan kesumbatan yang melampau pada pukul 2 pagi nie , saya membuat keputusan untuk meng-update belog saya nie . anda  paham ?

hee . tadi , aku tengok cerita twilight eclipse kat astro . dah lame gila tak tengok tb . aku memang jarang gilaa gilaa gilaa tengok tv okay . kalau kao nak borak isu semasa kea , drama terbaik kea , sinetrion paling sadis kea , telenovela paling hott kea , samarinda best best kea , iklan petronas yang best kea ,, memang aku bukan pilihan yang tepat laa untuk dipilih. =__= ,

okay sambung balik . even dah banyak kali aku tengok citer tuu , seriously aku tak pernah bosan , sebab dapat tengok jacob black :) hee . seriously aku memang addicted dengan dia sangat sangat mase first time aku tengok dia rambut pendek time cerita twilight new moon . sebelum tu aku tak minat sebab rambut dia panjang . serabai jea aku tengok . tapi sekali dia potong rambut dia , then show kan pulak body dia yang katanggg tu , mak aihhh , aku terjatuh banyak kali . hehehe .


haa , yang nie time dia rambut panajang . aku memang pandang dia sebelah mate jea time tuu . hehe .

sekali ....


haihh ,, beza gilaa okay . abe black ,, oo abe black ,,, asal mung nie ensenggg sangatt ? haisy .

hee . nak nak lagi time tengok citer tuu , memang tak berkelip la mate aku nie tengok jacob black yang ensenggg nie . hehe .

okay , enoughh . tak boleh puji ngatt , nanti jealous pulak beau saye tuu . hee . :)


btw..







ada iras iras tak beau saye dengan abe black ? hoho . jacob black aku tak dapat , orang yang ada iras iras dia aku pergi bedall . hehe . abaikan muka aku yang momot tuu . nie gambar lame , mase awal tahun dulu . muka tak matured lagikk . kiteorang tak kapel ponn lagi time tu . skandal jea baru . kecik kecik dah pandai skandalll . haihh , inilah budak zaman sekarang . ish ish ish .


Older Post | Newer Post