//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 2 September 2011 | 09:57 | 0 panda
haaaa , korang pikir ape haaa ? hahahahaha . actually , hari nie aku ade buad jamuan ringan siket untuk kengkawan akuu . ramai la jugak jemput  , tapi 12 orang jea datang . T______T

its okay laaa bagi yang tak dapat hadir , echa ta amek pot sangat ponn . huhu . bagi yang hadir , thankss ye korang ! ^^

petang tadi agak kelam kabut jugak la mula mula kann , jamuan start pukul 5 , mak aku masak pukul 4.30 . hahaha . lawak lawak . tak boleh blah , bebudak laki ponn tolong aku buatkan aer . haisyy . wat malu jepp . thanks untuk myrah , diyana , n izat yang tolong buatkan aer tadiii . hee .

kecian kat yana , dia da la takut kuceng , umah aku pulak berlambakkk kuceng . habes bebudak laki kenakan dia . haha .

bear pulak , tak habes habes nak ushaa kuceng betina akuu , soukiee . hahaha . lawak lawak . selamat laa dia ta kidnap bawak lari kenn .

overall , everything is finee . ^^

k laa , layan gambar jummm .




bebudak lelaki yang datang .

 " ehem ehem .  cover macho kawan kawan ! "




bear says : " hye wak...sorang jea ... ? "


souki says : " humph ! ta hingin aku bergambar dengan kao ! "

bebudak laki laen yg datang .

saudara mirool yang sangat pemalu okay !


haha . belake cover macho . heee . 


abadi , hime , n ammar .


abadi n ammar says  : " haihh , chomel jugak kuceng nie . ade jugak aku bawak balek kangg buat gulaiiii "
 saye tahu dorang chomel . jangan puji depan saye . JEALOUSSS .



na jugak dia bergambar dengan kuceng aku . yo , kao bergambar dengan _________ kao tu jelahhh ! 


hehhehe .


terima kaseh banyak banyak sudi datang rumah echa , kawann !






Older Post | Newer Post