//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 19 September 2011 | 07:41 | 0 panda
 yayy . follower dah makin brtambah . shuke shuke . *selok . alaa , echa na selok sorang sorang jea  , ta sala kennn ? hehe . untuk semua follower echa yang ikhlas na follow echaa , nah , amek pitcha nie . echa bagi korang !





sedar tak sedar , lagik berapa minggu jea nak final exam ! mak aihhhh , copadnyaaaa . so , aku buat keputusan untuk stop kejap blogging until habes exam nanti . persoalannya , mampukah ? haha . aku nie boleh gilaa kalau tadek blog tuu . aku kurang sikit dengan facebook tu semua , bagi aku , blog nie nyawa aku .

yo lahh , separuh mati luangkan masa ber-blogging tao . bagi yang die hard blogger macam aku nie paham laa . kan korang kan ?


hee , tapi jangan risau ye stalker echa tersayangss sekalian , kalau echa dah kemaruk sangat nak menaip , echa bagi la sebutir dua entry kat blog echa nie . bereghhh ? buat follower , korang jangan lari pulakk . echa cubit kanggg . haha .

and echa akan always update status kat atas nunnn , and akan blogwalking kat semua blog yang echa dah follow everything korang update blog . okay sayang sayang sekalian ?  *aku cakap cam bajek hotstuff:D

okay laa , wish me luck guyss untuk final exam nanti . echa kene prepare dari awal . bak mutiara kata , sediakan payung sebelum muka burn ! hee . :3

i love you followerssss :) cipika cipiki sked :*


Older Post | Newer Post