//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 24 September 2011 | 10:41 | 0 panda


omey ta header aku ? hee . aku sukaaa sangat . actually aku terjumpa jea doodle princess yang omey tuu . tak tahu pulak siape yang buat . so tak boleh laa nak letak credit . =__=

sebenarnyaa nak buat blog aku nie ala ala fairytail sikit , that why tulis kat header tuu " once upon a time " . cewah , sangat mengada kann . padahal life aku tadaak pa pe yang menarik mane ponn . :|

actually masa awal awal aku plan nak amek daripada lirik lagu Selena Golmes , " i'm not beautiful queen , i'm just beautiful me.. " hee . tapi bila pikir pikir balik , erkk , aku nie cantik kah ? jelita kah ? then selepas ditolak tambah dibahagi didarab , aku tak jadi nak buat coz aku rasa macam tak sesuai jea statement tuu pada aku . *merendah diri la pulak kenn . 

hee . so , godek dodek cik google finally jumpa la words tuu :)

ceh , ape la echa nie . pasal words ponnnn na kecoh . phfff . 


hahaha , shuke aty laa . sumbak nie . tak tahu nak post ape . tapi nak post jugak . sebab korang mesti rindu dinduann kat echa nie kenn ? kenn ?

__________________ . Tolong jangan jawab . nanti aku kecewa dengan jwapan korang . haha .

sorry readers , post agak annoying :|



Older Post | Newer Post