//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 25 September 2011 | 05:37 | 0 panda
tadi macam biasa aku blogwalking dengan semua blog yang aku follow . korang pernah baca kan entry aku yang nak masuk bloglist wanblur tuu ?alaa , ta ingat kea , meh echa prinscreen jap .






okay , dia dah ponn update blog dia pasal bloglist nie . tapi part yang sedihnyaa bila....



tengok tengok , tadaaak pon blog echa . huwaa . kesok aty echa taoo . :( echa tahu laa yang echa nie tak chomell , and echa punya URL blog ponn TERPINGGIR kann , tapi sampai hati wan buad echa macam nie . sedih rasa :(


sampai hati wan :(


Older Post | Newer Post