//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Wednesday, 14 September 2011 | 07:49 | 0 panda


arghh . bencii . kenapa air mata nie ta stop mengalir .. T___T awak , saya sedih tahuu . awak buad saye macam nie . kenape awak ? kenapa perlu nak imbau balik masa lampau saya ? awak ingat senang kea saya nak lupakan masa silam saye ? susah tahuu . bila saya dah jumpa awak , saya rasa bahagia . saya dah dapat lupakan dia .

tapi kenapa awak always ingat kan saya pada dia ? yang lepas biar la lepas , yang penting saya dengan awak sekarang , esuk , dan bila bila . *insyaAllah .

saye sedih laa awak cakap bukan bukan  . saya tadek sape sape nak mengadu . saye segan nak mengadu kat kawan kawan saya . saya tahu masing masing ade masalah . saya tanak bebankan mereka . saya nak setel leklok dengan awak .. tapi awak.. T______T

awak cakap awak sayang saya , tapi kenapa awak suruh saya pergi dekat lelaki laen ?? awak ingat senang ke saya nak lupakan awak ? senang kea saya nak hilangkan perasaan saya dekat awak ? SAKIT TAHUUU.

walaupon saya rasa masa lampau saya ada cuba untuk batu api kan kita , tapi saya try untuk fikir positif . saya tanaak ingat dah masa lampau saya tuu . yang penting sekarang cuma saya dan awak . kan ? kita akan always bersama kan awak ? kita akan belajar betul betul kan awak ? kita akan jawab SPM sungguh sungguh kan ? pastu kalau dapat result bagus kita nak apply U yang dekat kan awak , kann kan ??

tapi text awak tadi betul betul menghancurkan hati saya . tolong laa , takan sebab masa lampau saya , kita perlu clash ? saya tak tahu nak cakap macam mana lagi dah . macam mana saya nak rela kan hubungan nie , kalau kita berdua masih bertentang mata satu sama lain setiap hariii ? huh . kalau awak betul betul nak clash , kFINEE . saya setuju . lagiponn next year awak pindah terengganu kan . jauh tuu . semoga awak dapat gurl yang lagi baik daripada saya kannn . :') huhhh .

:'(

apa apa ponn yang akan happen , saya redha . T___________T


Older Post | Newer Post