//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 18 September 2011 | 18:45 | 0 panda


geli hati aku tengok muka singa tuu :D . haa , korang  , echa na ajak korang join bloglist wan blur . join la korang . please please please . *muka mintak penampor . hee . 

syarat syarat dia sangat simple okayy !

  1.  Follow : kalau sudi follow, kalau tak pun tak per..
  2.  Buat satu entri tentang bloglist nie,  dengan tajuk                                    "Jom Sertai  Bloglist Wanblur".
  3. letakkan poster diatas nie bersertai link ke blog ini.
  4. membuat pemilihan kategori :

         Kami Hensem --> khusus untuk Blogger Lelaki
         Kami Comel --> Khusus untuk Blogger Gadis
         Kami biasa jer - Khusus untuk Blogger yg masih belajar 

5- Tag 2 orang rakan anda, dan beritahu mereka.
6- Kemudian, tinggalkan link entri korang tue kat entri ini.


alaa wan , echa nak join kategori number 2 .. boleh laa wan ... tapi apakan daya , echa tak cukup umur agy . grr . so join jelaaa kategori number tigaaa ! *muka redhaa


haa , kene tag due orang kenn . hmm . cape ehhh . ehhh .

nie dia .

farah idayu

sys myra meoww



done :)


Older Post | Newer Post