//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Monday, 12 September 2011 | 05:25 | 0 panda

arghhh . geramnyaaaa . sebenarnya dah lama aku pendam , tapi tak mampu nak tahan dah . so , aku nak luahkan ke-tidak-puas-an-hati-an aku nie kat blog nie . actually , aku geramm sangat sangat kat blogwalking yang shuke tulis kat shoutbox aku , " done following you " " dah follow " or seangkatan dan segerombolan dengan nyaa . sebab apa aku geram ? ehh , bukan aku tak suka belog aku nie banyak follower , memang suka sangat la kenn , tapi yang geramnya , dorang cakap dah follow , aku pon pergi la ushaa belog dorang . and aku ikhlas follow dorang balik . tengok tengok kat belog aku , aikk , apsal aku punya follower tak naek naek ponn ?? am i blind ??


argh  , sakitnya hati dengan insan yang macam nie . canie jelaa .

kepada semua BLOGWALKING blog echa , kalau korang memang tadek niat na follow blog echa , cukup la just tinggalkan mesej , " blogwalking sini " untuk tinggalkan jejak korang . insyaAllah echa akan balas balik kunjungan korang , dan tinggalkan jejak balik kat shoutbox korang . kalau korang dah betul betul follow echa , insyAllah echa akan follow balik . nie prinsip echa . sebab echa akan rasa bersalah if korang dah follow echa , tapi echa ta follow balik korang kannn  . haisyy . memang tak patot kannn . so , echa harap tadek dah nak maen tipu tipu dengan echa .


echa tanak korang maenkan perasaan echa , yela , follower blog echa tak sampai 50 orang ponn , tak macam follower korang yang dah beratuss , tapi korang lak tipu echa canie . sampai hati tauu . lepas nie , echa harap sangat tak jumpa insan yang macam nie dah . ^^


Older Post | Newer Post