//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 19 August 2011 | 05:04 | 0 panda
khas untuk para penyakit resdung sahaja !


 

haaaaa , nie aku nak habaq kat korang siket tips paling murah and mudah nak dapatkan bibir se-sexy angelina joliee !


tapi sorry bro , nie hanya untuk para pesakit resdung sahaja . bagi yang 'pesihat' resdung pulakkk  , sila me-resdung-kan diri anda ! err , apa itu resdung ? haaa . kao bukak kamus dewan mukasurat 347 ! *sape percaye memang tuuuut laaa :D

okay2 , potpetpotpet aku nie dok keluar keluar jugak tips nya kannn . haa . nie haaa . bagi pesakit resdung yang mempunyai alahan melampau terhadap seafood macam aku nie kennnnn , korang disarankan makan lagik banyak seafood if nak dapat bibir sexy yang korang idam idamkann tu !

haa , kenape kenape ? haha . macaam aku nie laaa , semalam bukak puase dengan seafood , dah tau tak boleh makan seafood , makan jugak . kan mulut dah jadik itik muncung sariii ! kang tak pasal pasal itik itik jantan yang macho kat luar sana tuu tergoda tengok bibir aku yang sexy tuu . auuuuuw ! hahahaha .

good luck koranng ! kalau jadik nanti jangan lupa tag aku kat gambar bibir howt korang kat dalam facebook k ! mwehehe xD


Older Post | Newer Post