//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Thursday, 18 August 2011 | 08:07 | 0 panda

Assalamualaikum readers !



ahaa , korang tertarik tak tengok blog echa yang agak lain daripada yang lain niee ?

actually , echa pakai template yang klasik punyaa , dats why laen sikedd . tak ramai yang guna template klasik , sebab kena maen godek godek coding HTML macam macam kann . silap hari bulan , boleh juling mate korang . heeee .

since echa pakai this template , syukur Alhamdullilah , ramai yang puji blog echa maken awesomee . *blushing . so , kepada anda anda di luar sana yang inginkan blog template macam echaa , nie good news buat anda sebab echa akan menerima tempahan dengan hanya berharga RM 5 SAHAJA ! !

wah , memang rugi laa kalau tanak kenn , bukan senang orang nak terima tempahan semurah macam tuu . cara cara nak bayar dia , sangat mudah okay ! korang just perlu pergi kedai topup , and kasi topup echa punya number maaa . easy and simple right ? ^^

okay , nie perkara yang echa akan edit blog korang .


falling object
cute cursor
cursor ada bubble
disabled right click without alert message
buat ayat berkelip kelip
cute icon sebelum post title
background menarik untuk blockquote
letak wishlist
button follower and dashboard macam tumblr
cute icon di shoutbox
tukar font huruf di dalam blog
link warna berpelangi
title bar marker
hidden shoutbox with cute doodle image
cute icon untuk home , older and new post .
link hover cute
simple slideshow




ouhh , banyak gilaaa kan echa sanggup buat untuk korang dengan harga semurah rm 5 ! 

okay , berminat ?? macam nak tempah ye ? okay , meyh echa bagitahu okay sayang sayang sekalian xD

first sekali korang pergi dekat http://www.blogskins.com/  pilih jea mana mana template yang menjadi idaman kalbu korang .

then , korang tinggalkan komen and link blog korang kat shoutbox echa mengatakan korang berminat . 

add facebook echa . 

 




kemudian echa akan bagi number phone echa kat korang untuk di-topup , hehe .

sebaik sahaja topup masuk , echa akan terus edit blog korang okayhhhhh ! ^^

mudah dan murah kannn ? hee .



dont worry be happy , korang still boleh dapatkan layout and design asal korang tuu , ada backup . paling lama echa akan edit 3 hari , okay ? maklum laa , echa nie still student . banyak homework . =___=

harap harap ada yang berminat . T____T







Older Post | Newer Post